Dešavanja


 

Povodom obeležavanja Dana škole, 8. novembra, organizovan je neformalan muzički program u kojem su nastupili učenici i profesori Škole, a na repertoaru je uglavnom bila domaća zabavna muzika. Aktiv profesora fizičkog vaspitanja organizovao je sportska takmičenja u tri sportske discipline. Za učenike četvrtog razreda održano je takmičenje u malom fudbalu, a za sve razrede održana su takmičenja u basketu 3:3 i stonom-tenisu. Plasman u malom fudbalu je sledeći:

1. mesto – S42

2. mesto – M46

3. mesto – M45

Plasman u basketu 3:3 je sledeći:

1.       mesto – S42

2.       mesto- M25

3.       mesto- M11

Plasman u stonom-tenisu je sledeći:

1. mesto- Kljajević Gavrilo M17

2. mesto – Cvijetić Nikola S42

3. mesto – Vasiljević Ognjen M46

U ženskoj konkurenciji prijavila se jedna učenica Milovanović Milica, D-2 odeljenja, koja je igrala sa dečacima, i za učešće je dobila takođe zlatnu medalju!

Treba napomenuti da je učenik Cvijetić Nikola, iz odeljenja S42, bio član tima i u  malom fudbalu  i basketu, sa kojima je osvojio zlatne medalje u oba sporta a u stonom- tenisu je takođe stigao do finala, gde je na kraju zauzeo drugo mesto i osvojio srebrnu medalju, što ga čini najuspešnijim učesnikom turnira!

Ukupan broj učenika koji je učestvovao na turniru je oko 80, a prvi put nakon više godina je održan turnir u stonom-tenisu, koji je izazvao veliko interesovanje učenika. Svi pobednici su dobili zlatne, drugoplasirani srebrne, a trećeplasirani bronzane medalje, a navijači su bezrezervno podržavali svoje drugove od početka do kraja turnira.

Aktiv profesora fizičkog vaspitanja zahvaljuje se svim učenicima koji su učestvovali na turniru, jer su pokazali visok nivo umeća u sportskim disciplinama ali i toleranciju, poštovanje protivnika i fer-plej. Takođe, zahvaljujemo i kolegama koji su bodrili svoje učenike, davali im podršku i time doprineli da njihovi uspesi budu još veći.

tekst profesor Nebojša Vlatković, fotografije Anita Šamanc i Nebojša Vlatković

Dan.skole.19.01

Dan.skole.19.02

Dan.skole.19.03

Dan.skole.19.04

Dan.skole.19.05

Dan.skole.19.06

Dan.skole.19.07

Poslednje vesti

   Asocijacija za mlade je 15. novembra održala interaktivnu tribinu o bezbednosti saobraćaja u okviru projekta ČOVEK-VOZILO-PUT-OKRUŽENјE, koja je realizovana u saradnji sa Kancelarijom za m...

   U petak, 15. novembra, održan je Sajam nauke u Kulturnom centru Vršca. Na ovoj manifestaciji izlagale su sve stručne škole iz Vršca, a Mašinska škola „Pančevo“ bila je prisutna kao ...

   Povodom obeležavanja Dana škole, 8. novembra, organizovan je neformalan muzički program u kojem su nastupili učenici i profesori Škole, a na repertoaru je uglavnom bila domaća zabavna muz...

Fajlovi za preuzimanje: Konkursna dokumentacija Poziv za podnošenje ponuda Odluka o dodeli ugovora ...

Povežite se sa nama:

© 2018 Mašinska Škola Pančevo