Dešavanja


Nastavničko veće Mašinske škole „Pančevo“ je na svojoj sednici održanoj 24. maja tekuće godine izabralo učenike generacije za 4. i 3. stepen obrazovanja, za školsku 2017/2018. godinu. Titulu učenika generacije četvrtog stepena ponela je Marina Miuca iz odeljenja S-12, dok je za učenika generacije trećeg stepena izabran Dalibor Stanojević iz odeljenja III-3. Nastavničko veće je, takođe, pohvalilo učenike Nenada Jovanovića (M-45), Predraga Ilića (M-45) i Darka Terzića (III-2).

Učenica generacije četvrtog stepena

MARINA MIUCA S-42, tehničar drumskog saobraćaja

Ono što karakteriše Marinu je neverovatna upornost (za nju nema nerešivog zadatka, niti nesavladivog problema), žeđ za znanjem, dalјim usavršavanjem i napredovanjem. Želi da nastavi studije u struci, tj. želi da upiše Saobraćajni fakultet. Ona svoje obaveze shvata zrelo i ozbilјno i izvršava ih na vreme, u potpunosti i sa punom odgovornošću. Marina je stub koji povezuje sve učenike u odelјenju, uvek spremna da priskoči u pomoć svojim drugovima.

Marina.Miuca

Učenik generacije trećeg stepena

DALIBOR STANOJEVIĆ – III-3, operater mašinske obrade

Dalibora mnogi znaju po tome što je  tih, nasmejan, nenametljiv, ozbiljan, skroman, izuzetno vredan, i veoma posvećen svemu što radi. Zbog primernog vladanja, redovnog pohađanja nastave i odličnog uspeha, često je pohvaljivan. Dobar drug, u razredu je poznat kao neko ko je uvek spreman da pomogne, kako u učenju, tako i u zalaganju i zaštiti svojih drugova. On jeste miran i tih, ali opet prodoran i glasan kada treba da se bori za pravdu i svoje drugove.

Dalibor.Stanojevic

Pohvaljenji učenici:

Nenad Jovanović M-45, tehničar mehatronike

Nenad.Jovanovic

Ilić Predrag M-45, tehničar mehatronike

Predrag.Ilic

Darko Terzić III-2, vozač motornih vozila

Darko.Terzic

Povežite se sa nama:

© 2018 Mašinska Škola Pančevo