Dešavanja


Nastavničko veće Mašinske škole „Pančevo“ je na svojoj sednici održanoj 20. maja 2019. godine izabralo učenike generacije za školsku 2018/19 godinu. Za učenika generacije 4. stepena izabran je Nikola Marković iz odeljenja M46 koji je nedavno osvojio 1. mesto na republičkom takmičenju u kategoriji automehaničara. Među učenicima trećeg stepena za učenika generacije izabran je Suhanek Zlatko iz odeljenja T2. Nastavničko veće je pohvalilo učenike Isidoru Spasovski (S42), koja je nosilac Vukove diplome kao i učenike Manojlović Pericu (M44) i Bilek Borisa (T1).

Nikola Marković M46 – mašinski tehničar motornih vozila

Nikola.Markovic

O Nikoli će reći ceo njegov razred, kao i profesori koji su mu predavali, da je pošten, vredan, odlučan, istrajan, posvećen svemu što radi, kreativan i svestran, iskren, duhovit, uvek spreman svakog da motiviše i da pomogne, požrtvovan, human.

Obeležio je završetak svog školovanja u našoj školi na najlepši mogući način - ogromnim uspehom. Nakon prošlogodišnjeg 2. mesta na Regionalnom i 5. mesta na Republičkom takmičenju, ove godine zauzeo je 1. mesto na Regionalnom, a zatim i na Republičkom takmičenju za automehaničare u Novom Sadu sa maksimalnim brojem bodova, što se retko viđa na ovim takmičenjima.

Suhanek Zlatko T2 – vozač motornih vozila

Zlatko.Suhanek

Zlatko Suhanek je sve tri godine školovanja završio sa odličnim uspehom.  U maju ove godine je učestvovao na republičkom takmičenju u svojoj struci ( vozač motornih vozila) i u ekipnom plasmanu osvojio 6. mesto, što je najbolji uspeh Škole na dosadašnjim takmičenjima. Osim odličnog uspeha istakao se i u primernom ponašanju i kao dobar drug, i bio je uvek voljan da pomogne drugima.

Isidora Spasovski S42 – tehničar drumskog saobraćaja

Isidora.Spasovski

Manojlović Perica M44 - mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje

Manojlovic.Perica

Bilek Boris T1 - automehaničar

Bilek.Boris

 

 

Povežite se sa nama:

© 2018 Mašinska Škola Pančevo